Ensinnäkin, kuten huomaatte, olen vaihtanut ulkoasua. Sitä on hyvin hankala löytää, sillä sen pitää olla minun makuuni ja koska kuvat on skaalattu 640x 640 kokoon (?) niin sen pitää olla vielä sellainen, jossa laatikot ovat vain toisella puolella. Kiitos vanhasta ulkoasustamme kuului täysin Kikille (kikin.vuodatus.net) ja uusimmasta Mammulle (mpohjat.vuodatus.net) :D

Ja sitten loin uuden laatikon, Mennyttä & Tulevaa, johon ilmestyy tulevat asiat (ja huonot lupaukset) ja tarinan synopsis. Sitä aina täyttelen kuin tässä kerkeän.

Sitten, tarinaan liittyvät uutiset: Ei en ole lopettamassa, en tosiaankaan, aijjon pelata tämän tarinan loppuun vaikka mikä olisi! Kun olin kuitenkin menossa pelaamaan, pelini alkoi jumittaa. Sain eilen uudesta osasta aikaiseksi vain huikeat kaksi kuvaa. Noh, peli on nyt kunnossa, mutta tulossa & mennyttä laatikossa luki seuraavaksi tulevan Osan numero 3, mutta teenkin seuraavaksi extraosan. Sitten tulee vasta osa numero 3 ja se extra, mikä lukee tuolla laatikossa.

Eipä minulla muuta, hauskaa koulun ja opiskelun alkua kaikille! Itselläni alkaa koulu huomenna :(
♥: Scarlett :)