Mielikuvitus ei kulje. En keksinyt järkevää nimeä tälle extralle, aluksi sen piti olla pelkkä "muutto", mutta se kuulosti korviini jotenkin tyhmältä.

Kuitenkin, Tammikuu on lähtenyt jo käyntiin ja tänään päivitin tuolta sivusta "ilmoitukset"-osion, joka oli jäänyt täysin tyhjäksi. Lisäsin myös päivämäärät, että jos saan vaikka uusia lukijoita, niin ei luule vaikka noiden olevan uusia. Tämän extran ei edes pitänyt koskaan ilmestyä tarinaan, tai no, ei ainakaan vielä. Kuitenkin sain peliini ison bugin, joka ei johtunut tonttien koosta tai ladattavista, kummallista kyllä, mutta vika oli eräässä tietokoneelle ladatussa tarpeettomassa ohjelmassa. Nyt ongelmat on veks, mutta ainoastaan Julian perheen asunto bugitti ongelman jälkeen. Tämä ei siis ole mikään feikkijuttu, että noilla olis sama tontti jälellä, mut talo ois vaan poistettu. Ei, tonttikin on kokonaan uusi ja uudella paikalla. Uuteen taloon olen tyytyväinen, ihan onnistunut mielestäni, parempi ainakin kuin vanha. Löysin uusia ladattuja ja niiden siivin tein tämän talon. Itseasiassa, toisella perheelläni oli aika samanlainen talo, joten matkin hieman sitä. Keittiö, olohuone, eteinen ja vanhempien makuuhuone ovat samanlaisia. Työhuone ei ole samanlainen, mutta muuten matkittu.

Extraan, mars!

1205602.jpg

Oloni oli aika epävarma, kun olin kuullut muutosta. Projekti oli ollut sekä henkisesti, että fyysisesti raskas. Valon pimeyteen toi kuitenkin se, että tiesin saavani uuden huoneen ja uudessa talossa on tietysti uusia, ihania asioita. Mutta entäpä jos alankin kaipaamaan vanhaa? Jos en ole tyytyväinen uuteen, vaan haluan muuttaa takaisin, mutta minulla ei ole mahdollisuuksia siihen. Entä jos elämäni haluaa takaisin sen kauhean tavaramäärän ja huoneen tilavuuden? Ja jos sieluni haluaa kylpeä historiassani, pysyähtyä hetkeksi? Ei, herää Julia! Aina kun alan ajattelemaan asioita oikein kunnolla, lähden tuollaisiin hölmöyksiin! Kuka hullu nyt ajattelee jotain sielunkylpyä?! Okei, mun mummo tekee sitä, mut jos se onkin joku hitsin uskovainen? Kuitenkin, oli aika jättää vanha ja astua uuteen. No, eihän mun elämässä toisaalta muuttunut kuin se paikka, missä vietän varmaan kaikista eniten aikaa...Kait. Taksi jätti minut talon eteen. Tästä se alkaa.
1205604.jpg
Honeykin oli epävarma, mutta onnellinen. Hän otti ilomielin askeleen uuteen, saisihan hänkin uuden huoneen. Vihdoinkin hän pääsi niistä verhoista sen sohvan yläpuolella eroon, sillä hän oli kuusi vuotias, kun valitsi ne. Nyt hän vannoi toteuttavansa lempihaaveensa huoneestaan. Siitä tulisi normaali ja moderni huone, joka olisi täynnä Honeyn lempivärejä.
1205605.jpg
Trisha ja Will ottivat muuton helpommin. Heille se oli toteen käynyt, pitkäaikainen unelma. Oli vain vapauttavaa luopua siitä jätistä, kun saisi vihdoin normaalin talon.
1205614.jpg
Honey kerkesi jutella minun kanssani nopeasti, ennen kuin häipyi sisälle haaveilemaan huoneestaan. Heti tämän jälkeen Will käveli luokseni. Hän toivotti minut tervetulleeksi uuteen kotiin, aivan kuin emme olisi ikinä tavanneet. Sen jälkeen hän halasi minua nopeasti. Taisin juuri älytä miksi Honey paineli nopeasti sisälle...
"Tulethan pian sisälle, niin tutkitaan koti ja sovitaan huoneet ja paneudutaan sisustuksiin, voit kertoa ideasi minulle, niin toteutan ne",Will sanoi kaivaessaan vasemmasta takataskustaan lehtiön ja irrotti kynän, joka oli laitettu lehtiöön kiinni. Hän vinkkasi silmää ja juoksi Honeyn perässä sisälle.

1205618.jpg
Willin lähdettyä Trisha tuli luokseni. Hänkin halasi minua.
"Uusi koti on aina uusi haaste. Emmehän muuttaneet pitkälle. Kaiken lisäksi saat uuden huoneen ja asut yhä lähempänä Gabrielleä. Willin mielestä osotekin vain parantui, hänhän jankuttaa kokoajan sitä: "Rosson Street 180:stä, Barron Street 14:sta. ". Saat pitää vanhat kaverisi ja Gabriellen. Koulukin on sama. Vaikka nyt onkin tälläistä kiirettä uuden asunnon kanssa, kun meillä on työt ja teillä tytöillä koulu, niin uusi kotimme saadaan varmasti kuntoon pikimmiten. Älä huolehdi, teemme kodin sellaiseksi, että et todellakaan jää kaipaamaan vanhaa, tuskin edes muistat sitä! Kyllä kaikki järjestyy!"
En tehnyt sanonut sitä Trishalle, mutta ihmettelin syvästi tämän ajatustenlukukykyä.

2 VIIKKOA MYÖHEMMIN- Sisustuksen jälkeen.

1205634.jpg
Uusi talomme näytti huomattavasti kauniimmalta nyt. Vanhat likaiset ulkopinnat, vaihtuvat tyylikkääseen vaaleansinertävään. Ei ihmekkään kun talon oli omistanut joku vanha mies, hupakko, joka eli erakkona yksin. Postilaatikko, roskis ja komposti saivat katokset ja pihalle ilmestyi päivittäin jotain lisää, paitsi ei enää nyt, kun talo oli valmis. Trampoliini ja keinu löysivät paikkansa uuden kodin pihalta. Kun seuraat polkua, pääset kotimme ovelle.
1205637.jpg
Takapihalta löytyy myös Trishan kasvihuone, poreallas ja tuolit. Poreallas on kerennyt jo vaihtaa paikkaa.
Trisha oli oikeassa. Kun pääsin vanhasta talosta ja näin huonokuntoisesta talosta oikeaksi lukaaliksi kuoriutuneen hökkelin, en enää edes muistanut vanhaa! Muuten, Trisha rakastaa varmaan koko talossa eniten sen kasvihuonetta..
1205642.jpg
Tältä näyttää sisääntulopaikka. Mielestäni hyvin nätti ja rakastan noita pylväitä, joiden ympärille Trisha kievotti kasveja. Hän kysyi Margarethilta (henkilöt osiosta löytyy) vinkkejä heidän parvekkeensa tuoleihin ja meille tuli samanlaiset.
1205646.jpg

1205652.jpg
Eteinen oli hyvinkin nätti.
1205660.jpg
Eteisen vieressä oli peilipöydän tyyppinen kaappi. Tämäkin on vanhasta asunnosta :)
1205681.jpg

1205699.jpg

1205736.jpg
Keittiö oli nätimpi, modernimpi ja pienempi kuin vanha. Valkoinen oli kiva värivaihtoehto...
1205740.jpg
Keittiön valkoinen muuttui selvästi ruokapyödässä mustavalkoiseksi, mikä oli entistäkin tyylikkäämpää. Vaikka ikkunat olivat oudot, niin silti rakastan niitä.
1205743.jpg

1205777.jpg
Olkkari oli harmaa, mutta silti hyvin tyylitajuinen. Punainen, kolmiosainen kukkataulu antoi väriä hieman tylsähtävän harmaalle ja harmaat kuviot seinällä antoivat valkoiselle tapetille väläyksen harmaata. Rakastuin todella moderniin lehtitelineeseen, joka on kuulemman uusinta uutta. Samaa sarjaa edusti tylsän harmaalla pöydällä oleva cd-ja dvd-soitin. Täytyy myöntää, että minusta lasipöytä pukisi huonetta paremmin! (Pukisi hahhahah! Oon tyylilyylipoliisi xD)
1205778.jpg
Käytävä. Modernit ovet. Tilanjakaja antaa ruokapöydälle tavallaan lisää tilaa ja näin se erottuu käytävästä. Pölötyksetkin pysyvät keittiön puolella :)

1205780.jpg
Käytävää. CD-soitin näkyy ensimmäisenä eteisestä tullessa. Vanhan aikainen pöytä ja sarjaan kuuluva tuoli on sijoitettu portaiden alle. Maljakossa ruskeat risupampulat :) Trisha rakastaa kasveja, huomaatko nyt sen?
1205799.jpg

1205804.jpg

1205823.jpg
Honeyn huone sai beigeä, Honeyn lempiväriä. (ohops, tuoli on väärällä puolella! Ihan sama!) Samalla huoneeseen tuli vanhan takkahuoneen kamat.
1205828.jpg
Trishan ja Willin huone. Siellä oli tietysti tollanen dia...laite, joka piirti minkä tahansa kuvan tv-ruutuun.
Kasveja täynnä. Melkein.
1205834.jpg
Lamppu on ihana <33
1205840.jpg
Yksi Trishan lempiesineistä, patsas jossa on naisen kasvot. Taiteellinen, moderni, upea, tyylikäs.
1205845.jpg
Alakerran pohjapiirustus selkeyttää ajatuksia näiden kuvien jälkeen.

1205850.jpg
Yläkerran käytävä portailta tulo suunnassa.
1205878.jpg
Toinen suunta.
1205890.jpg
Lähemmäs kuvattuna sieltä. Tuo näyttää kirjahyllyltä ehkä, mutta tiiätkö et mikä se oikeesti on? Salaovi!
1205895.jpg

1205907.jpg

1205908.jpg
Mun huone <33

1205909.jpg
Mun työpöytä ja tuo ihana seinäkuvio!
1205910.jpg

1205911.jpg

1205916.jpg
Sininen WC :) Pöydällä WC-harja.
1205920.jpg

1205932.jpg

1205933.jpg
WC ja kodinhoito huone ne yhteen soppii, pannaan ne huomenna pus..
WC ja kodinhoitohuone, lukijat!

1205943.jpg

1205944.jpg
Tää Kemian "luokka" löytyy kirjahyllyn takaa. Sen miehen huone ei meidän sisustama. Mutta kun meillä ei oo muitakaan tavaroita laittaa tohon huoneeseen.
1205945.jpg

1205950.jpg
Lempihuoneeni koko talossa! (Kun näin tuon sänkyn, rakastuin siihen!) Ihanan sininen. Uusi talomme on siis aika sininen. Tää huone on kuitenkin vierashuone siis. Kuka haluaa nukkua? Honeyn kaverit on jo käyny yökyläs, ni ne nukku tossa.

1205951.jpg
Taas selkeyttäen ajatuksianne, yläkerran pohjapiirrustus.
1205955.jpg
Pidimme aluksi perhekokouksen, uudessa valmiissa talossamme. Will aloitti kertomalla meille, kuinka ihanaa pelehdintä onkaan ja että kannattaa heti napata ensimmäinen kuka vastaan kävelee ja hypätä sänkyyn! Järkevää (*pudistaa päätään*) Honey painoi päänsä alas nolostuksesta. Kukakohan oli jo pelehtinyt poikakaverinsa kanssa :DDD
1205956.jpg
Menimme testaamaan poreammetta ylhäällä, kun Trish ja Will alkoivat kuherrella. Häivyin heti huoneesta Honey perässäni, sillä arvasin, mitä tulee tapahtumaan.
1205957.jpg
Tämä tulee tapahtumaan.

Mutta hei, siinä tämä extra ja kommenttia! JA MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ! Äänestyksen löydätte etusivulta, tai ilmoitukset kohdassa olevasta Äänestys-linkistä.

Erityinen kiitos vuodatuksen kuvagallerialle, joka onnistui saamaan kuvat vielä surkeammiksi, kuin ne omalla koneellani ovat.