Tuntuuko teistä välillä, että ettette saa vaikuttaa tarinaan, mitä te luette? Tai haluatteko edes vaikuttaa? Tarvitsen apua, pienessä asiassa. Saatte äänestää Julialle silmät! (Tosi Hienoa! Tiedän! (tekoiloisena))

Eli, silmiä on kahta sorttia. Vanhat ja uudet. Eli haluatteko, että säästän nuo vanhat silmät vai laitetaanko Julialle uudet silmäni ? Nuo uudet eivät ole sopineet kenellekkään, mutta kun Julia uuden talon myötä päätti uudistua itsekin niin huomasin, että Julia on oikeasti ensimmäinen kenelle ne sopivat!

Tässä vielä kuvat:
1206001.jpg
1: Vanhat silmät, mielestäni tosi nätit. Ensimmäiset ladatut silmäni ja samalla aivan eka ladattuni!
1206006.jpg
2: Uudet silmät, piilolinssit ja silmät, oikeastaan. Nuo on piilolinssit, mutta ne silmät on aivan samanlaiset.

Julian tyyli on edelleenkin aika samanlainen siis, mutta paita muuttui avonaisemmaksi ja hiuksiin laitettiin panta. Koru ja hiusten väri vielä samat. "Uusi-Julia" nähdään ensi osassa.

Kerro  mielestäsi paremmat silmät Julialle kirjoittamalla vastaus tämän merkinnän kommenttiin. Muita vastauksia ei hyväksytä! Voit kirjoittaa vastauksesi laittamalla kommenttiin 1 tai 2, eka tai toka, tai miten ikinä sen haluatkaan kirjoittaa! Vahvistin siksi nuo yhdet kohdat, koska minusta tuntuu, että osien alussakaan moni ei jaksa lukea niitä tekstejä. Huomioithan, että jos laitat vastaukseesi numeron 2 on värejä tarjolla muitakin. Eli jos haluat, (jos kirjoitat numeron 2) voit kirjoittaa vastaukseen väriehdotuksen! Niitä otetaan vastaan mielellään ja sekin helpottaa valintaani suuresti! Vanhojen silmien väriä en kuitenkaan muuta.