Heissuli vei! Mietin, että teenkö esittelyosan vai en, mut kuitenki päätin tehä, koska muuten tarina venyy viikonloppuun :D
Älkää välittäkö siitä, että tarinan kertoja on... taapero. Kaikki voi muuttua -.-

1057983.jpg
"Olen Juliet Roberts, mutta kutsu Juliaksi, tuo et-pääte on ollut mullekkin liikaa. Tuossa kuvassa olen vielä taapero, mutta nykyään olen paljon vanhempi. Elämäni ennen koulua oli mukavaa, ala-asteella mä olin koulun suosituin tyttö, mutta yläasteella mulle jäikin vaan yks ystävä. Siitä lähti alamäki. Kun kaikki alkoi olla taas hyvin, alkoi tapahtua asioita, joista mullakaan ei ollut kauheasti käsitystä. Oliks tää kaikki vaan sattumaa?!"
1057985.jpg
"Tässä on äitini Trisha Roberts. Ehkä sinusta hän saattaa näyttää tiukalta, mutta hän on oikeasti tosi lempeä. Tai no, ainaki vieraille. Musta tuntuu välillä, että sen touhut menee ihan mahdottomuuksiin. Se osaa pyytää tosi paljon asioita ja se osaa olla vihanen, jos "sääntöjä" ei noudata. Mut kyll se onneks anteeks osaa antaa. Mä uhkailen usein äitiä sillä, että muuttaisin mun oikeen isän luo. Äiti on nimittäi eronnu sen miehestä ja meinas jättää mut sen luokse asumaan. Olin sillo 2½-vuotias. Ei se ois halunnu jättää mua, mut mun isä vaati, mut ei Trisha suostunu. Se halus kaiken mukaansa"
1057988.jpg
"Tässä on sitten mun isäpuoli, Will Roberts. En oikeen kauheesti tykkää Willistä, kun se tarrautuu silleen muhun. Musta tuntuu, et vaik se onki mun isäpuoli, se yrittää esittää mun isää. Se aina määräilee ja sitten se suuttuu tosi helposti. Aina ku äiti on lähteny jo töihin, me riidellään jostain. Meill on aina tosi iso riita.
No, kyll must silti tuntuu, et mäkin oon ihan onnellinen, kun en asu oikeen isäni luona. Mun synnyttyä se alko käyttää huumeita ja tupakkaa. Se myös rakasti viinaa. Pari vuotta sitten, äiti meni Willin kaa naimisiin ja äiti muutti meijjän kaikkien nimet Robertseiks. Niinku Willillä. "
1057984.jpg
"Christy Roberts, mun siskopuoli. Tai, en oo oikeen varma et onks Christy mun oikee sisko vai ei. Äiti ei oo kertonu, vaik oon kysyny. Mut Christy on mulle kuitenki tosi läheinen. Vaik se aina teininä oli sen poikaystävän luona, niin silti aina ku se oli kotona se leikki mun ja siskon kanssa. Christy on aina halunnu eroon sen uudesta sukunimestä. Mut nyt, ku Christy on aikuine, niin se meinaa mennä mahdollisimman pian naimisiin sen poikaystävän kans."
1057989.jpg
"Täss on mun toine sisko, Honey Roberts. Tossa se on 8w, mut nykyää se on jo 17w. Honey ja Christy on tosi läheisii. Ne aina pikkusina leikki. Nyt ei oo kuitenkaa silleen. Honey leikki mun kaa aina, ku olin viel pikkunen. Nykyää se ei todellakaan enää leiki. Me ei pidetä toisistamme enää yhtää. Riitelen Honeynki kaa. Ihan ku koko perhe ois muuttunu, tai sitte se oon mä. Mut oon etääntyny koko perheest tosi paljon, näitten yhdeksän vuoden aikan."
1057997.jpg
"Mun paras ystävä, Gabrielle Johansson. Tosi ihana tyyppi. Me ollaan oltu ystävii ekaluokast lähien. Jos en oo koulussa, enkä kotona, mut löydetään yleensä Gabriellen luota."
1057994.jpg
"Gabriellen äiti, Margareth Nicole Johansson. Oikein monipuolinen persoona, eikä minulla oikeen muuta sanottavaa oo."
1058011.jpg
Gabriellen isä, (olikohan se?? :D) Jim Johansson. Joskus se näyttää pelottavalta ja joskus lempeeltä, mut oikeesti se on.... Äh?? En mä tiiä oikeen mitään kauheesti Jimistäkään."
1057996.jpg
"Teri Johansson. Christyn paras ystävä ja kiitos Christyn, pääsen näkemään Gabriellea useammin :D
Terilläkin on poikaystävä. Teri ei viihdy kotona, vaan se myös asuu poikaystävänsä luon ja ramppaa ain kotona vähän välii."
1058001.jpg
"Sara Johansson, Gabriellen ihana pikkusisko."

Pian ehkä laitan naapuritkin... Tänne ilmestyy henkilöitä aina tarinan edestessä...

Kommenttia!