Heei, minä täällä taas. Viestiä teille on kolmen laista, vähän joka sorttia :D

Ensinnäkin, jos olen linkittänyt sinut, tai sinä minut, lukisitko seuraavan tekstin, vaikkei mitään kummallista olekaan ;)
Tiedän, että linkitettyjä ei todellakaan ole paljon ja linkitys tarkoittaa minulle jonkinlaista "yhteistyötä", niin aikani ei valitettavasti millään riitä lukemaan kaikkien tarinoita. On todella ihanaa saada teiltä kommenttiä ja haluisin antaa sitä teillekkin, mutta en vain kerkeä. Yritän kiireesti lukea netistä ne mielestäni parhaimmat tarinat, työstää omaani ja näin. Koulussa on kiireistä ja silloin kun olen joskus netissä, kirjoitan nopeasti tänne uuden osan, luen tarinoita, pörrään Radolassa tai tsekkaan idolieni fanisivut. Valitettavasti minunkaan aika ei riitä kaikkialle, enkä todellakaan tee kaikista hyödyllisimpiä asioita, kun netissä satun olemaan. Mutta, mutta, minut saa poistaa aina linkityksistä kun vain sattuu haluamaan :)

2. Sivuasiaa
Viimeeksi päivitin siis kaikki ilmoitukset tuonne listaan, mutta nyt tänään lisäsin kävijälaskurin ja vieraskirjan :D Vieraskirjaan saa kirjoitella mitä haluaa, juttua tarinasta, (jos on jotain niin mahdollisesti minusta..) ja vieraskirjaan saa lähettää kysymyksiä yms. Käytäthän kuitenkin soveliasta kieltä ja kirjoittele mieluiten vain yhdellä nickillä. Vieraskirjan ja kävijälaskurin (joka on vähän alamaissa, 0000 :D) löydät laatikosta "info".

3. Osa numero 3.
Osa 3. alkaa olla valmis nettiin laitettavaksi, mutta huom, osa ei sisällä kauheasti draamaa. Siitä oli tarkoitus tulla draamaa, mutta tein tuon osan nyt vain siksi, että osa numero 4. pääsee alkamaan kohdasta, josta haluan.

4. Tärkeää!
Tämän kirjoituksen alle saat pistää toki kommentteja kirjoituksesta, mutta voisitteko laittaa mukaan myös jonkun merkin, että tiedän, että monta lukijaa on. On aivan turha tehdä tarinaa kuuroille korville tai sitten vain yhdelle/kahdelle.

~~Scarlett