Ilmoitus, taas!
Mutta tarvitsen pikaista apua, tai muuten tämä tarina on ohi. Voisiko joku mennä tietokone-kansioon, sieltä C:levylle,  Program Filesiin, EA GAMES, The Sims 2, TSData, Res ja Lights-kansioon ja avaa lighting-tekstiedosto. Kopioi koko teksti, eli kaikki mitä tekstitiedostossa on ja kopioi se (maalaa teksti ja paina ctrl + c-nappuloita). Ja viitsisitkö sitten vielä lähettää kopioinnin, tuohon kommenttilootaan tai sähköpostiini [email protected]. (Onnistuu painamalla ctrl + v-nappuloita, jolloin kopioimasi teksti kopioidaan toiseen kohteeseen)...

Toivottavasti edes joku viitsisi tehdä tämän, sillä muuten joudun asentamaan pelini uudestaan ja tämä tarina loppuu. Eli jos yhtään kiinnostaa jatkaa lukemista, niin lähetä ihmeessä tuo kopiointisi minulle. Mieluiten sähköpostiin, sillä pelkään, että tuossa kommenttilootassa se menee pilalle. Kai.

Ilmoittelen sitten, kun olen saanut yhden viestin takaisin. Älä kuitenkaan jää odottamaan viestiäni, vaan jos viitsisit, niin voisit tehdä sen viestin heti, kun näet tämän!