Ilmoittelen vain, että tarinani jää pienoiselle tauolle. Jatkoa ei ole vähään aikaan vielä tullut, enkä ole edes aloittanut osan tekemistä! Eiköhän meillä jokaisella ole vähän joulukiireitä, niin on minullakin. Arvattekos kuinka kiva, kun meillä on nyt viidet kokeet ennen joulua? Siis Torstaina oli koe ja perjantaina koe. (Minun piti myös samaisella viikolla suorittaa musiikin kokeen kummatkin puolet..) Maanantaina on koe ja keskiviikkona koe.  Ja meillä on tietysti se systeemi, että kaikki kokeet pitää antaa opettajalle allekirjoitettuna, eli en todellakaan haluaisi saada huonoa numeroa. Aika menee nyt siis kokeiden lukuun ja muihin tälläisiin joulunalusjuttuihin.

Joululomalla lupaan kuitenkin ahkerasti kirjoitella, silloin ei voi olla kokeita :) Eikä paljon muutakaan.

                      -Scarlett-

PS. Vaikka et pitäisikään tarinastani, saisinko silti linkin sinun tarinaasi? Tarinoita on kiva lukea ja linkityskavereitakin olisi kiva saada :) Tietysti myös ne jotka välittävät tarinastani voivat antaa linkin. <333
Olis kiva :D

Kiitos kuitenkin ahkerasta tarinani lukemisesta ja kommentoimisesta! Silloinkin kun tuntuu, että päivä on mennyt päin puuta, niin ette arvaakkaan- kun tulen tänne tuntuu, että kommenttinne lämmittävät sydäntä ja ne saavat minut jopa hymyilemään! Kiitos kaikille kommentoijille, sillä olette jokainen kirkastanut surkeita päiviäni!